OM OSS

Vi som driver Kennel Chillshag är Daniel Wernerman tillsammans med min fru Sara Wernerman. Vi har båda en stor passion för djur och speciellt hundar. Vi är båda uppväxta med djur och har haft hund större delen av våra liv. Vi bor 20 minuter utanför Nynäshamn sedan 4 år tillbaka, där vi har närhet till naturen.   

Vi har flera års erfarenhet av hundar och har haft hund sedan 2012. Den första gemensamma hunden vi skaffade var en Fransk Bulldog, sen har det även blivit Chihuahua och Boxer innan vår första Mops kom in i bilden 2020. Vi förälskade oss i rasen och har även utökat med flera mopsar. Det är en underbar hund, som är egensinnig, familjekär, lugn men busig. Mopsen älskar att ta promenader ute i naturen lika mycket som den gillar att mysa i soffan.

Målet med vår uppfödning är att föda upp sunda och trevliga individer med ett trevligt temperament som passar lika bra som familjemedlem eller som tränings- och tävlingskompis.

Kenneln är registrerad i Svenska Kennelklubben och är medlem i mopsorden. Då vi vill bidra till att föda upp sunda individer har våra hunder bland annat DNA-testats och genomfört patellaundersökning.

Varmt välkommen att följa vår vardag i bloggen och på instagram!